Dani Nel·lo torna a la Nova Jazz Cava amb Organ Trio dins el festival Sax·O·Rama

Impulsat pel sempre inquiet saxofonista Dani Nel·lo, el festival itinerant de saxos i rhythm & blues Sax·O·Rama (del 25 al 28 de gener) torna a fer parada a la Nova Jazz Cava. Terrassa s’afegeix així a Badalona, Viladecans, Olot, Banyoles, Barcelona i Madrid, localitats amb escenaris oficials d’una trobada que aplega fins a 6 formacions musicals. Serà aquest dissabte 27 de gener a la Nova Jazz Cava.

Nel·lo és un apassionat dels honkers, els saxofonistes salvatges que van escriure l’història del rhythm & blues i és un ferm continuador de la seva tradició musical per portar-la al segle XXI. En aquesta ocasió es presenta amb el seu Organ Trio en un projecte que aviat veurà la llum en forma d’àlbum de llarga durada. L’acompanyen Gerard Nieto (orgue), Martín Burguez (guitarra) i Ramón Ángel Rey (bateria).

Dani Nel·lo duu des mitjans dels vuitanta trepitjant els escenaris amb bandes com Los Rebeldes, Nel·lo & la Banda del Zoco, Tandoori LeNoir, Los Mambo Jambo, Los Saxofonistas Salvajes i col·laborant amb artistes com Barrence Whitfield, Mike SanchezNick Curran, entre d’altres. Es dóna el fet que el concert a la NJC significa el l’actuació número 30 del total de participacions de Nel·lo tan en Temporada Estable com dins del Festival Jazz Terrassa.