Dani Olmo abandonarà el Dinamo de Zagreb camí de la Bundeslliga

Aquest divendres ha acabat el campus solidari Dani Olmo en una última jornada molt mediàtica per aquest nois i noies d’entre 5 i 15 anys. Han acompanyat al davanter egarenc l’alcalde, Jordi Ballart, el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, la futbolista Marta Corredera i l’entrenador del primer equip masculí de waterpolo del CN Terrassa, Dídac Cobacho. Tots ells han conversat amb els participants del campus.

Corredera assenyala que la repercussió que tingut tant el Mundial de França com el bon paper de la selecció espanyola beneficia el futbol femení.

Però el centre de totes les mirades s’ha produït poc després, amb l’arribada de Juanma López al Municipal de Sant Llorenç. L’exfutbolista de l’Atlético de Madrid és el representant de Dani Olmo. També ha alliçonat als joves del campus i no ha defugit a les preguntes dels mitjans de comunicació sobre el futur de l’actual jugador del Dinamo de Zagreb.

Tot i que d’aquí pocs dies s’hauria d’incorporar a l’equip croat, tot apunta que la Bundeslliga serà la nova destinació d’Olmo, amb el Bayern de Munic com a club més ben posicionat.

La foto de família ha posat punt final a un campus, els beneficis del qual, van destinats a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, l’AFANOC.