Dani Olmo: “Em veig capacitat de jugar en qualsevol equip, però vull disposar de partits per seguir millorant”

Dani Olmo ha passat aquest dimecres pel seu campus, al Municipal de Sant Llorenç, amb el record ben viu de l’Eurocopa sub-21 que va aixecar diumenge. Una competició que ha revaloritzat encara més l’extrem egarenc, ja que, a més del títol i dels tres gols que va marcar, va ser escollit MVP de la final i també en l’onze ideal del campionat.

Tot i no jugar el primer partit contra Itàlia, Dani Olmo va saber esperar la seva oportunitat. Luis de la Fuente va confiar en ell, sent clau en l’èxit de la sub-21 i marcant un gol de bellíssima factura a la final.

Als seus 21 anys Dani Olmo està ben posicionat per seguir progressant, però ara en les millors lligues europees. D’aquí dues setmanes s’ha d’incorporar al Dinamo Zagreb, però és conscient que aquesta temporada no jugarà la competició croata.

La primera edició del seu campus té un caràcter solidari, perquè tots els beneficis van destinats a l’associació AFANOC. I és que Dani Olmo, el seu pare Miquel, el seu germà Carlos i tot el seu entorn volen transmetre tot un seguit de valors a través del futbol.