Dani Olmo: “Estic molt feliç al Dinamo, però no sé que em depararà el futur”

El jugador del Dinamo Zagreb, l’egarenc Dani Olmo, ha estat aquest dilluns l’estrella convidada al Campus de Nadal 2018 Ciutat de Terrassa que organitza el CP San Cristóbal. El davanter, de vacances durant uns dies amb la família, s’ha sotmès a un tercer grau a càrrec de les joves promeses del club parroquial.

La gran trajectòria d’Olmo dins l’equip croat, convertint-se en el puntal de la plantilla amb només 20 anys, ha despertat l’interès dels grans clubs europeus, entre ells el FC Barcelona. El punta terrassenc, que té contracte amb el Dinamo fins el 2020, toca de moment de peus a terra.

Olmo ha estat escollit millor jugador de la lliga croata aquest 2018 i ha finalitzat en onzena posició al premi Golden Boy, que distingeix el millor jugador europeu sub-21. La seva eclosió aquest any li ha obert també les portes de la selecció. Olmo ha estat acompanyat per Marc Huguet, fins fa pocs dies preparador físic de l’Udinese italià. Altres noms importants del futbol professional com l’egarenc Álex Gallar, davanter de l’Osca, Carlos Clerc, jugador de l’Osasuna, i Àlex López, del RCD Espanyol, han passat aquests dies pel campus del San Cristóbal.