Euncet Esports

Daniel Cossi impartirà un webinar sobre l’impacte dels eSports de la mà de l’Euncet Business School

Daniel Cossi, president de WESCO (World Esport Consortium), impartirà el webinar ‘Com els eSports estan millorant la societat’. Aquesta acció s’emmarca dins de la promoció del màster online en Global eSports Management creat per l’Euncet Business School, juntament amb WESCO. El webinar, que és d’inscripció oberta i gratuïta, es retransmetrà en directe el 7 d’abril a les 19 h.

La formació s’impulsa arran d’una nova realitat, i és que s’estima que l’any 2024 els esdeveniments relacionats amb els eSports superaran en espectadors actes com la Super Bowl. Aquestes dades mostren la importància que tindrà un sector que actualment ja mou a més de 3 milions d’espectadors només a Espanya. Davant aquesta nova realitat, l’Euncet Business School i WESCO s’uneixen per impulsar la formació d’aquest sector en auge, encara poc professionalitzat a escala tècnica.
Durant la intervenció del webinar, Cossi abordarà el fenomen dels eSports en els últims anys, així com el seu impacte en els diferents sectors i les oportunitats de negoci que ofereix aquesta evolució de la indústria dels esports.

Un cop finalitzada la sessió, els assistents podran interactuar amb el ponent i també descobrir el màster online en Global eSports Management. Es tracta de l’únic programa formatiu que acredita WESCO, que tracta els sis actors principals que constitueixen l’organització d’esdeveniments de eSports: Publishers, Promotors, Equips, Plataformes de Distribució, Marques i Audiències.