Guanyador Panera Banc de sang

Daniel López Perea guanya la panera de la Llumineta del Donant del Banc de Sang i Teixits

Daniel López Perea és el  guanyador de la tradicional Llumineta del Donant, que organitza el Banc de Sang i Teixits. Va fer la seva primera donació al 2019 quan un familiar va necessitar sang. Des de llavors és donant habitual i ve a fer les seves 4 donacions anuals. El seu grup sanguini és O-, el donant universal. Ja que qualsevol persona pot rebre transfusions d’aquest grup. És el més utilitzat en situacions d’emergència, quan no hi ha temps per comprovar el grup sanguini. Així, permet salvar la vida del pacient pot ser qüestió de segons.

S’ha endut a casa una Panera de Nadal, gentilesa de col·laboradors habituals com Mercat de la Independència, El Celler del Cava, Els Xixonencs, El Forn del Progrés i l’Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental.

 La Llumineta ha finalitzat, però el Banc de Sang i Teixits no s’atura ni per festes. Segueix en marxa durant aquests dies amb la campanya de l’Amic Invisible. Un concepte molt adient per a la definició dels donants, ja que regalen vida als pacients que ho necessiten, sense saber qui rebrà la seva sang.

Per últim, recordar que l’horari del Banc de Sang serà reduït, de 9h a 14h, els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener. La resta de dies ,de dilluns a divendres laborables, l’horari serà l’habitual: de 9h a 20h. Cal reservar cita prèvia.