«Dans la nature» i «Elsa» són els curtmetratges premiats al Sex Education Film Festival

La segona edició del ‘Sex Education Film Festival’ arriba aquest divendres al seu punt i final. Durant tota la setmana s’hauran projectat una trentena de títols. En format curt i dirigides al públic adolescent i a l’adult, els audiovisuals s’han pogut veure en diferents franges horaris al Cinema Catalunya.

L’entrega de premis s’ha fet aquest dijous al vespre a la Sala Fred Astaire amb la presència d’alguns directors finalistes. El jurat ha estat format per cinc professionals del sector audiovisual, de sexologia i psicologia. Tots ells han triat dues peces, una de cada categoria amb un premi de 500 euros.

En la categoria de Teens el millor curtmetratge per adolescents ha estat «Dans la nature» del suís Marcel Barelli. En la categoria d’Adults, el premi se l’ha endut Albert Carbó amb «Elsa».

Per votació dels escolars que han participat al certamen, els que han rebut més puntuació han estat «Sexotuto» de Quentin Merabet i «Ideal Dating With Condom» de Pia Sun.

El certamen ha tingut l’objectiu de consolidar l’esdeveniment com a referent a la ciutat, involucrant així diferents entitats i òrgans locals en la seva organització.