Dansa clàssica, contemporània i espanyola en la 41a Temporada BBVA de Dansa

El clàssic de la dansa Giselle, a càrrec de la companyia txeca Ballet Clàssic Internacional, encetarà a finals de gener la 41a Temporada BBVA de Dansa a la Factoria Cultural de Terrassa. Després i fins a finals d’any vindran 15 propostes més de les companyies amb els ballarins més prestigiosos que oferiran escollits repertoris de dansa clàssica, contemporània o espanyola.

Una de les novetats d’aquesta temporada és la presentació de l’espectacle Forever Tango, basat en la coneguda dansa argentina. També tornen amb noves propostes les companyies Ailey II, IT Dansa o el Ballet de l’Òpera de París.

Al mes de febrer la companyia basca Dantzaz estrenarà tres coreografies a Catalunya i, per primera vegada, ve a Terrassa la Xiexin Dance Theatre de Shangai. Completen la programació el ballet del Projecte d’Alt Rendiment de LaFACT (PAR) amb orquestra en directe que fa una revisió de Les quatre estacions d’Ilia Jivoy i les dues propostes de dansa espanyola per a la primavera i la tardor.

Abans aquest dissabte i diumenge de desembre, LaFACT clou la temporada número 40 amb una gran gala de ballarins de les principals cases d’Europa. Una temporada per la qual hi han passat 14.000 espectadors.