Dansa i tecnologia multimèdia es donen la mà a Pálpitos

El Teatre Alegria ha estat l’escenari, aquest dissabte, de l’espectacle Pálpitos, un muntatge que combina dansa i tecnologia multimèdia. Es tracta d’una proposta que gira entorn del concepte de la capacitat cognitiva i intuïció femenines, la seva acceptació social i com treballar aquesta sensibilitat per integrar-la com una part més del mateix ésser.

Aquesta és la segona producció de FUSE Company by Messcellany i es presenta com un espectacle de mig format que fa servir noves tecnologies i eines de l’art multimèdia a través de la tecnologia LED (llums, elements de vestuari i so) i del body mapping (projecció sobre cos).

La companyia té l’objectiu d’apropar la dansa al públic general afegint un toc innovador i tecnològic, i també serveix de plataforma per a debatre sobre temes morals importants.

Quatre dones de procedències, creences i amb experiències diferents, convergeixen en un moment del temps i senten una connexió intensa i inusual.

A través d’aquestes energies i sensibilitat, descobreixen la seva capacitat per percebre i anticipar. A partir d’aquí, s’embarquen en un procés d’exploració interna i reflexió on aprenen a entendre, acceptar i dominar en benefici seu aquest instint com a part del seu apoderament per ser independents.

L’espectacle formava part del cicle Terrassa Arts Escèniques i del Fem Estiu 2022.