Darrera Jam Session de la temporada a la Nova Jazz Cava

La Nova Jazz Cava tancarà les Jam Sessions d’aquesta temporada, amb la brillant actuació de la jove promesa Lola Peñaranda i el seu quartet de joves talents. Des del passat mes d’octubre, el club ha acollit un total de 34 Jam Sessions, oferint una plataforma per a més d’un centenar de músics destacats que han compartit l’escenari amb grans noms de la música.

Les Jam Sessions han tingut un clar protagonisme de l’escena local, amb 20 propostes liderades per músics egarencs, i han atrafegat l’atenció de prop de 2.500 assistents, especialment de les noves generacions, que han trobat en la Nova Jazz Cava un punt de reunió musical entre els joves talents emergents. La creativitat i la improvisació han estat constants cada dijous a l’escenari del club, i sovint les noves promocions de músics han rebut el suport incondicional dels pioners del Jazz de
la regió i de músics consolidats de l’escena local i nacional.

Un aspecte rellevant de la Nova Jazz Cava és la seva estreta relació amb l’Escola Superior d’Estudis Musicals ESEM del Taller de Músics de Barcelona. Durant tota aquesta temporada, els estudiants del grau superior d’aquest prestigiós centre han tingut una participació mensual en les Jam Sessions, enfortint el vincle entre el món acadèmic i el cicle professional de la Nova Jazz Cava.

La nova temporada de Jam Sessions s’iniciarà el proper 12 d’octubre. Com sempre, aquests esdeveniments musicals tindran lloc cada dijous a les nou del vespre a l’escenari del Club del Passatge Tete Montoliu.