Foto Grup Cn Terrassa Natació

David Benítez tanca el Campionat d’Espanya amb un nou títol estatal en els 100 metres braça

El balanç del CN Terrassa en el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern, disputat fins aquest diumenge a Palma de Mallorca, ha estat de tres medalles. David Benítez ha aconseguit el seu segon títol estatal, concretament en els 100 metres braça, que se suma a l’or de dijous en la distància curta d’aquesta mateixa disciplina.

En l’hectòmetre, Benítez ha estat l’únic nedador que ha baixat del minut. S’ha adjudicat el títol amb un temps de 59.60, per davant de Marcos Rico (Madrid NC), plata amb 1.00.00, i de Jaime Morote (Madrid NC), bronze amb 1.00.10. L’altre metall de la delegació egarenca va arribar en la primera jornada, concretament el bronze en el 4×50 metres estils masculins.

Finalistes

A més dels podis, cal subratllar que el CN Terrassa ha totalitzat nou places de finalista “A”, és a dir, entre els vuit millors. Destaquen Adrián Santos i Mario Mollà, que en van assolir dues cadascun. Santos va ser quart en 50 metres esquena i sisè en 100 esquena, mentre que Mollà va classificar-se quart en 100 estils i setè en 100 papallona. L’altra posició de finalista en una prova individual va arribar de la mà de Ferran Siré, sisè en 200 metres papallona.

Els relleus masculins van proporcionar les altres quatre places de privilegi. El quartet de 4×200 lliures va ser quart,  el de 4×100 estils va ocupar el cinquè lloc, el de 4×50 lliures sisè i, finalment, vuitena posició per al 4×100 lliures. A nivell col·lectiu, l’equip masculí del CN Terrassa va finalitzar sisè de la classificació per clubs amb 20.620 punts.

Foto Grup Cn Terrassa Natació

Delegació del CN Terrassa que ha participat al Campionat d’Espanya (Font imatge: CN Terrassa)