David Bustamante, Blaumut i Los Manolos encapçalen el cartell musical de Festa Major

Bustamante, Blaumut o Los Manolos completaran l’oferta musical de la propera Festa Major de Terrassa. La programació combinarà grans noms del panorama musical amb actuacions d’artistes locals. David Bustamante serà un dels caps de cartell el dissabte 1 de juliol al Parc dels Catalans. El mateix dissabte, a la Plaça Nova, serà el torn del conjunt barceloní Los Manolos. A més, i per primera vegada a la Festa Major, el ball de revetlla de dissabte estarà amenitzat per La Orquestra Maravella.

Diumenge 2 de juliol, la Plaça Vella acollirà el concert dels Blaumut que presentaran el seu nou treball ‘Equilibri’. També a la plaça Vella el dilluns 3 de juliol, hi actuaran Mesclat i la Cobla dels Sons Essencials.

La programació musical reforçarà l’aposta per potenciar l’escena local amb una quarantena de formacions i artistes terrassencs, tot un rècord de participació. Conjunts com D’Callaos, Pantaleó o Tremenda Muela en seran alguns exemples.

El regidor de Cultura, Jordi Flores, destaca que “Continuem apostant per fomentar i difondre l’enorme talent local existent a Terrassa. D’aquí que la Festa Major continuï reforçant una programació on els conjunts i artistes locals tenen un protagonisme molt destacat, acompanyats per noms de referència dins l’àmbit musical del país. Tot plegat amb la intenció de configurar una programació amplia i variada on tothom pugui trobar el seu espai”.