En Comú Podem explica a Terrassa les mesures impulsades per combatre la inflació i l’augment de preus

El diputat d’En Comú Podem, David Cid, acompanyat de la responsable d’Organització de Catalunya en Comú i membre de Terrassa En Comú Podem, Agnès Petit han repartit informació a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de la Rambla aquest matí de divendres a primera hora.

Aquesta mateixa acció s’ha fet a les principals poblacions de Catalunya. La formació comparteix amb la ciutadania les principals mesures impulsades des del Govern de coalició de l’Estat per protegir la gent i les empreses davant la pujada de preus i la inflació. La rebaixa dels preus del transport públic, la pujada de les pensions un 8,5% o les ajudes de 100 euros al més per a les famílies amb infants menors de 3 anys anys.

Aquestes mateixes mesures es volen traslladar a la Generalitat. Hi ha 5 punts claus en la negociació dels pressupostos: pla de xoc per combatre la inflació amb més prestacions socials, el desplegament de les energies renovables, parc d’habitatge públic de lloguer, rebaixes del transport públic durant tot el 2023 i blindatge de la sanitat públic.

Ecp 5 Ecp 4 Ecp 3 Ecp 2 Ecp 1