David Contreras tanca el cicle Terrassa Comissariat amb la performance Camí de vidre

David Contreras és el responsable de realitzar la darrera de les quatre intervencions d’artistes egarencs en el marc del comissariat 2+2=5.  L’han precedit Gabriel Verderi, Irene Pérez i Ràdio Zurich.

Contreras, a qui fa poc vam poder veure en la sala Tigomigo amb l’exposició Chez l’oeil, tindrà total llibertat per dialogar amb les obres i modificar l’exposició.

L’exposició d’aquests tres artistes es mou entre el treball fotogràfic intervingut, i la instal·lació. El dolor, el sense sentit, la pèrdua, la bellesa són alguns dels fils conductors d’una exposició que apel·la a tots els sentits.

La performance de David Contreras,  Nit Serena, es farà el divendres 28 de juny a les 20:45.

L’exposició es podrà veure fins al 28 de juliol.

2 + dos = 5
El projecte guanyador del Terrassa Comissariat 2019, 2 + dos = 5, és una proposta innovadora basada en una metodologia de treball: l’art en comunió.

El cicle ha constat de 4 exposicions i està comissariat per les doctores en història de l’art i comissaries, Pilar Cabañas i Ma Jesús Ferro; i el fotògraf, comissari i director de l’Estudi Tigomigo, Paulo Cacais.

“Un dels reptes d’aquesta forma de treballar és que ens plantegem la comunió artística també amb el públic i amb l’espai” comenta Paulo Cacais. “Així es va decidir que calia implicar el teixit artístic de la ciutat”.

Per això cada exposició ha comptat amb la participació d’un artista de la ciutat a qui s’ha convidat a intervenir, participar i dialogar amb les obres de l’exposició.