David Garrofé deixa la Cecot satisfet d’haver-la convertit en un actor clau a nivell nacional

L’1 de gener David Garrofé deixarà la secretaria general de la patronal Cecot i posarà fi a 34 anys pilotant la patronal terrassenca. Hi va entrar amb 23 anys, acabat de llicenciar en Dret. Amb ell al capdavant, la Cecot ha passat de ser una institució comarcal amb només sis treballadors a una veu esperada i respectada per tot l’espectre polític i econòmic. I ho ha fet de la mà de tres presidents: un any amb Pere Guitart, disset amb Eusebi Cima i quinze amb Antoni Abad.

En aquest temps ha vist de tot. El pitjor, les amenaces terroristes a gent propera, les crisis, la incomprensió de l’administració i les tensions amb el Foment, ja superades.

David Garrofé deixa de liderar la Cecot per gestionar l’empresa familiar. Però la seva activitat anirà més enllà. Té ganes d’emprendre i ja té diversos projectes al cap. També lluitarà per un somni no assolit al que no renuncia: la unió amb les entitats empresarials de Sabadell i Granollers.

A David Garrofé el substituirà Oriol Alba, de 33 anys. L’encara secretari general de la Cecot està convençut que obrirà una nova etapa a la patronal més digital, més interconnectada i més propera a l’empresari de perfil jove.