‘De Faula’ enceta el Cicle infantil i juvenil al Districte Zero

La companyia La Guilla Teatre ha portat a Terrassa aquest dissabte l’espectacle familiar De Faula. Així s’ha donat el tret de sortida al cicle Cicle Infantil i Juvenil al Districte Zero de la mà de L’Embarral.

Grans i petits han pogut reflexionar sobre la conducta humana i és que les faules clàssiques són encara avui  contemporànies a  l’Ateneu Candela. L’obra s’endinsa en un món de conte a través de faules conegudes com La Cigala i la Formiga, La Guineu i el Corb o La Llebre i la Tortuga. De Faula tracta temes com la deixadesa als boscos, el maltractament entre iguals o l’abús de poder, i com l’astúcia, la reflexió i fins i tot l’amor ens poden ajudar a canviar situacions adverses.

La propera cita arribarà el 5 de febrer, amb l’obra Volem anar al Tibidabo, la qual tindrà lloc a la Casa de la Música. La programació s’allargaran fins al maig. 

El Cicle està organitzat per Les Pisanes, la Llibreria Synusia, Tub d’Assaig, Cafè Teatre l’Artista, la Casa de la Música de Terrassa, i L’Embarral. A més compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

 

[Foto: L’Embarral]