De la Fuente, Granados i Rodríguez jugaran el Campionat del Món Júnior amb la selecció espanyola

Els jugadors del CN Terrassa Àlex de la Fuente, Álvaro Granados i Oriol Rodríguez han estat convocats amb la selecció espanyola júnior per participar en el Campionat del Món que se celebrarà a Belgrad (Sèrbia) entre el 5 i el 13 d’agost. El CN Terrassa i el CN Atlètic-Barceloneta, ambdós amb tres waterpolistes, són els clubs amb més representants en la llista elaborada pel seleccionador Svilen Piralkov.

El Campionat del Món Júnior aplega vint seleccions distribuïdes en quatre grups. Espanya, enquadrada en el grup B, debutarà dissabte a les 11.40h contra el Japó. Diumenge, a les 9.00h, disputarà el segon partit de la primera fase contra Croàcia. Posteriorment, dilluns, s’enfrontarà contra Holanda (20.40h) i tancarà la ronda contra Montenegro dimarts a partir de les 19.20h.

El grup A està format pels Estats Units, Rússia, Grècia, Puerto Rico i Iran; Nova Zelanda, Austràlia, Argentina, Sèrbia i la Xina integren el C; i Itàlia, Hongria, Egipte, Canadà i Sud-àfrica componen el D. El primer de cada grup accedirà directament als quarts de final, mentre que el segon i el tercer es classificaran per als vuitens de final.