De menys a més a la piscina del totpoderós Atlètic – Barceloneta

El CN Terrassa ha tingut aquest cap de setmana el desplaçament més complicat de l’any, el de visitar la piscina del totpoderós Atlètic Barceloneta. Poques opcions hi havia de rascar alguna cosa positiva davant d’un equip que és el dominador absolut del waterpolo estatal de l’última dècada.

La derrota per a 11 a 5 ha estat un partit en el que l’equip de Dídac Cobacho ha anat de menys a més. Els mariners han sortit molt forts, prenent-se el matx com un entrenament de nivell per preparar el proper compromís de Champions League. El CN Terrassa no ha pogut aturar el vendaval ofensiu del Barceloneta, que ha aconseguit un avantatge màxim de set gols, 8 a 1 en l’inici del tercer quart. A partir de llavors els terrassencs han agafat una mica d’oxigen, aconseguint acostar-se a quatre gols, 8 a 4. Ha estat aleshores quan el partit s’ha equilibrat una mica més, que ha acabat amb els sis gols de marge finals, 11 a 5.

El CN Terrassa ho té complicat per assaltar la segona posició, en mans del CN Sabadell. Queden només dues jornades per acabar la fase regular i el Sabadell té un avantatge de tres punts.