Debut amb victòria dels Terrassa Reds a la Sèrie C de la Lliga Nacional

Els Terrassa Reds van debutar diumenge amb victòria a la Sèrie C de la Lliga Nacional de Futbol Americà, la tercera divisió nacional, després d’imposar-se per 23 a 12 als Barcelona Pagesos. En aquesta competició, dividida en dues conferències, s’hi ha inscrit molts clubs catalans davant la impossibilitat de poder competir en les lligues catalanes per les restriccions de la pandèmia. El quadre egarenc, que presenta moltes novetats respecte la temporada passada, està dirigit per la dupla formada per Jordi Ventura i Àlex Meifren, que substitueixen Daniel Verduzco.

Els Reds van dur la iniciativa des del primer moment i Pere Alemany, després de rebre una passada del quarterback Cesc García, posava el 6 a 0 en el marcador. El punt extra erra fallat pels locals. Els dos primers quarts van estar marcats per la intensitat en defensa dels dos equips, però Juan Ruiz va aconseguir una nova anotació que els visitants reduïrien, col·locant el 9 a 6 al descans.

Tant Reds com Pagesos van seguir exercitant-se forts en defensa i a la represa no hi va haver cap moviment més en el marcador fins al darrer quart, quan els terrassencs van sentenciar. El segon touchdown de Juan Ruiz més el punt extra van ampliar les diferències davant d’un rival que no es va arronssar i, amb la seva segona anotació, va donar emoció al final del partit (16-12). Però de nou un drive ben executat pels Reds, amb un omnipresent Juan Ruiz, va situar el 23 a 12 final.

Els Reds sumen així un triomf molt valuós, que els situa quarts, davant un dels rivals directes pel títol. La propera jornada visiten els Uroloki de Barcelona. El guanyador del grup català de la Sèrie C disputarà el campionat (cap de setmana del 22 i 23 de maig) contra el vencedor de la conferència de la FEFA, integrat pel Guadalajara Stings, el Torrelavega Berserkers, el Tenerife Helldogs i el Villanueva de Gállego Mercenarios.

Jordi Ventura dirigeix l’equip amb Àlex Meifren

[Font imatge: Little Bastard – Terrassa Reds]