Pretemporada Terrassafc 22 23

Definida la pretemporada del Terrassa FC

A falta de deu dies per a l’inici de la pretemporada del Terrassa FC, el conjunt de Jordi López ja coneix el calendari de partits que serviran per preparar la segona temporada a la Segona RFEF.

El dilluns, 25 de juliol, a les 9.00h, el Terrassa FC tornarà als entrenaments al Municipal de Ca n’Anglada i set dies després, l’1 d’agost, afrontarà el primer amistós. Serà en la primera jornada de la fase de grups del Torneig d’Històrics, davant el CF Montañesa i el FC Vilafranca, des de les 18.00h, en format triangular de 45 minuts cada partit al Municipal del Guinardó. Si el Terrassa supera aquesta fase, disputarà les semifinals del torneig dissabte, 6 d’agost, a la tarda i una hipotètica final, el diumenge, 7 d’agost, a les 19.00h.

El primer partit oficial dels terrassistes serà en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta, concretament el dijous 11 d’agost davant el CP San Cristóbal al Municipal de Ca n’Anglada, en un horari encara per confirmar. De passar de ronda, la Federació Catalana de Futbol ha fixat els diumenges 14 i 21 d’agost com a dies que s’han de disputar la segona i tercera eliminatòria, respectivament, i el calendari de partits amistosos del Terrassa es podria veure afectat.

El dimecres 17 el Terrassa jugarà al Narcís Sala contra UE Sant Andreu de Tercera RFEF de l’extècnic terrassista Xevi Molist. Tres dies després, el dissabte 20 d’agost, els de Jordi López visitaran el camp de la UE Cornellà de Primera RFEF, i encetaran la darrera setmana completa del mes d’agost amb dos amistosos més. El 24 d’agost (20.30h) visitarà el Municipal Costa Brava per jugar contra el Palamós CF de Primera Catalana i el dissabte 27 es desplaçarà al camp del FC Vilafranca de Tercera RFEF.

Pretemporada Terrassafc 22 23