Definides les semifinals del Campionat de Catalunya d’hoquei herba masculí i femení

Ja estan definides les semifinals del Campionat de Catalunya d’hoquei herba, després que s’hagin disputat les últimes jornades de la competició. La final masculina i femenina tindran lloc a les instal•lacions del RC Polo el proper diumenge. No hi ha hagut sorpreses i en categoria masculina s’han classificat els grans favorits. Dissabte a la una de la tarda hi haurà el clàssic entre l’Atlètic i el Club Egara. L’altra eliminatòria, a les tres, la disputaran el vigent campió, el Polo, contra el Júnior FC.

En aquesta darrera jornada només calia definir l’ordre de les quatre primeres posicions. Els groc-i-negres han finalitzat primers de la fase regular, amb 12 punts, després de guanyar 2 a 1 el Júnior en el darrer partit. Els barcelonins han acabat segons amb 10, mentre que santcugatencs i ratllats han empatat a 9 al tercer i quart lloc, respectivament. L’equip dirigit per Ramon Sala va guanyar per 5 a 3 el seu últim compromís contra el CD Terrassa. La final està prevista per al diumenge a dos quarts de quatre de la tarda. El Polo encapçala el rànquing del Campionat de Catalunya amb 33 títols.

Apartat femení

En categoria femenina les semifinals, que es disputaran al Pla del Bon Aire, són Egara-Polo, dissabte a dos quarts de dues de la tarda, i CD Terrassa-Júnior, a dos quarts de quatre. N’ha quedat fora l’Atlètic.

Les ratllades han finalitzat primeres amb 10 punts, després d’empatar a 1 contra el Júnior i guanyar 0 a 3 el CD Terrassa en les dues últimes jornades. El conjunt de Les Pedritxes ha acabat segon amb 9 punts, gràcies a la victòria a l’Eduardo Dualde per 1 a 2, el Júnior ha estat tercer amb 7 punts i el Polo, quart amb 3. La final femenina s’ha programat per al diumenge a la una de la tarda. El Júnior és l’actual campió, tot i que el CD Terrassa encapçala el palmarès amb 26 títols.