Definit el format del ple extraordinari sobre l’Estat de la Ciutat

Aquest divendres, 5 de març, a dos quarts de 10 del matí, l’Ajuntament de Terrassa recuperarà el debat sobre l’Estat de la Ciutat, un format que havia desaparegut en els darrers mandats. La junta de portaveus extraordinària ha acordat aquest dilluns a la tarda els darrers detalls sobre  la sessió. Serà 100% telemàtica. Començarà amb un intervenció del govern municipal de 30 minuts.

Després hi intervindran 5 entitats: l’Associació de Veïns de Can Palet de Vista Alegre, l’Associació de veïns de Can Roca, la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria i l’Assemblea Nacional Catalana de Terrassa. Cadascuna tindrà un torn de 5 minuts.

Els 5 grups municipals disposaran de 2 torns: el primer de 30 minuts i el segon, de 10. Aquest temps s’haurà d’utilitzar per parlar de la gestió del govern, respondre a les entitats i defensar la seva proposta de resolució.

Aquest dilluns, TxT i ERC-MES (1, de forma conjunta), PSC (1), C’S (1) i JxT (1) tenien la intenció de presentar-ne una. Els grups tenen uns dies per intentar transaccionar alguns temes i arribar a acords.

Un cop acabats els torns, es votaran les propostes i l’alcalde, Jordi Ballart, tancarà la sessió.

Si els tempos es compleixen, el ple extraordinari podria perllongar-se unes 4 hores i mitja.