Del 3 al 9 de juny “Enxarxa’t al Medi Ambient”, 28a Setmana del Medi Ambient

Una vintena d’activitats conformen la totalitat de la programació d’aquesta 28a Setmana del Medi Ambient, que enguany pren com a protagonista les noves tecnologies. Aquesta edició inclou cinema, conferències, sortides, tallers, visites guiada i algunes novetats: com és el campionat de videojoc “Sunset Planet Game”, per alumnes de 5è, 6è, 1r i 2n d’ESO; o el Concurs d’Instagram #setmanamedamtrs2019, entre d’altres.

Un dels objectius d’aquesta setmana, emmarcada dins el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) i que se celebra del 3 al 9 de juny, és marcar un punt d’inflexió per a la ciutadania en relació a la sensibilització, prevenció i coneixement per avançar en la millora de tots aquests aspectes, des de l’acció local fins a la global.

El programa inclou activitats lúdiques, festives així com d’altres centrades en la divulgació de coneixement i la conscienciació social envers el medi ambient, com les “Accions del dia”: accions que es recomanen fer amb la pretensió que els terrassencs i terrassenques les consolidin en el seu dia a dia habitual.  Tanmateix, diumenge 9 de juny al Parc de Vallparadís se celebrarà la Festa del Medi Ambient.