L’Associació de Veïns Pere Parres demana un semàfor a l’Avinguda Josep Tarradellas

L’associació de veïns i veïnes del Torrent d’en Pere Parres torna a reclamar  a l’Ajuntament la instal·lació d’un semàfor a l’Avinguda Josep Tarradellas a l’alçada del carrer Balmes. Aquesta demanda torna a sorgir arrel de l’atropellament on una persona ha resultat ferida i ha hagut de ser atesa pels equips d’emergència, aquest dimecres.

Des de l’associació  ja es va demanar al consistori un semàfor en aquest punt per evitar accidents. Es tracta d’una petició llargament reiterada. La darrera vegada va ser després de l’assemblea de mobilitat realitzada amb una reunió presencial pel barri el 16 d’abril. 

En aquest sentit, el passat 9 d’agost de l’any 2022, l’entitat va presentar una instància fent aquesta sol·licitud. Segons els veïns, l’Ajuntament va donar resposta el 29 de setembre per part del Servei de Mobilitat en aquests termes: “… la intersecció situada a l’Avinguda Josep Tarradellas, 133, disposa de senyalització  reforçada per indicar la existència del pas de vianants. Així mateix, d’acord amb els estudis d’accidentalitat dels últims anys, aquesta intersecció no esdevé un punt d’alta sinistralitat viària.”

Des de l’associació veïnal lamenten “manca de sensibilitat i empatia del responsables polítics i tècnics municipals”. “Hi ha accidents que es poden preveure i minimitzar, i aquest és un clar exemple”, diuen.