Denise Castro presentarà a Transsilvània la seva última pel·lícula sobre Drácula

El Castell de Bran és una fortalesa medieval del segle XIII, localitzada a Brasov, a Romania. És famós, sobretot, per ser la residència de Vlad Tepes, més conegut com a Comte Drácula. Allà ha anat a gravar la directora Denise Castro la seva última pel•lícula i així donar cabuda a tota la seva passió pel vampirisme, que li ve de petita.

L’exalumna i professora de l’ESCAC va viatjar fins al cor de Transilvània amb un equip reduït de càmeres i actors, amb un guió molt bàsic per explicar precisament aquesta història, la del complicat rodatge d’una pel•lícula que es torna un malson.

‘Drácula, de Denise Castro’ barreja el fals documental, el ‘found footage’, terror i l’humor, tenint com a referents pel•lícules com ‘Lo que hacemos en las sombras’ i la Bruixa de Blair.

Denise Castro estrenarà el seu Drácula, precisament, al festival internacional de pel•lícules de vampirs de Transilvània, a Romania, a princips de juny. Poc després es podrà veure al Festival Sant Cugat Fantàstic, on ja va guanyar el premi de la crítica i el jurat per ‘Maniac Tales’.