Denunciades 131 persones per incompliment del Decret d’estat d’alarma

La Policia Municipal ha denunciat a un total de 131 persones per no complir el Decret d’estat d’alarma en diferents actuacions aquest cap de setmana. En aquests casos, les persones denunciades no han pogut justificar el motiu per trobar-se al carrer i no complir la instrucció vigent.

Cinc conductors detinguts en estat etílic 

La matinada de dissabte una trucada dels Mossos d’Esquadra va comunicar a la Policia Municipal que una dotació havia aturat un conductor que circulava de forma erràtica per l’avinguda del Vallès i que presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Una dotació policial vai va realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat positiu de 0,75 mg/l. El conductor va ser traslladat a les dependències de la Policia Municipal per instruir-li diligències, quedant el vehicle immobilitzat. 

També dissabte,una dotació de la Policia Municipal va realitzar la prova d’alcoholèmia que va donar positiu  a un conductor  per conduir de forma erràtica. El resultat va ser positiu, de 0,83 mg/l. El conductor va ser traslladat a les dependències policials, on se li van realitzar les proves de precisió, amb uns resultats de 0,88 mg/l i 0,85 mg/l. Per aquest motiu, el conductor va ser denunciat i el seu vehicle va quedar immobilitzat. També va ser denunciat per incompliment del Decret d’estat d’alarma.

 Dissabte, el servei del 112 va informar que al carrer d’Oceania un vehicle amb dues persones a l’interior havia col·lidit amb un fanal. Dues unitats de la Policia Municipal van comprovar que el vehicle havia col·lidit amb dos pals de telèfon i un fanal, quedant tallat el trànsit per la caiguda dels cables a la calçada. Una de les dotacions li va realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor, amb un resultat positiu de 0,87 mg/l, i se’l va portar a les dependències policials per realitzar les proves de precisió, amb uns resultats de 0,88 mg/l. El conductor també va ser denunciat per facilitar dades falses i per atemptat contra els agents de l’autoritat. El vehicle va quedar immobilitzat. L’altra unitat policial va donar avís a Bombers que, un cop al lloc no van poder aixecar el cablejat a una alçada que permetés el pas dels vehicles, motiu pel qual va quedar tallat a la circulació el carrer d’Oceania, entre els carrers de Bèlgica i de Filipines. També es va donar avís a EcoEquip per netejar la calçada, així com a la companyia responsable de l’enllumenat públic i a la companyia de telefonia. Les dues persones que viatjaven al vehicle també van ser denunciades per incompliment del Decret d’estat d’alarma. 

Diumenge de matinada, una dotació de la Policia Municipal va aturar un vehicle que realitzava una conducció erràtica al carrer de Wagner. Els agents li van realitzar la prova estimativa d’alcoholèmia, amb un resultat de 0,40 mg/l. Va ser traslladat a les dependències policials, on se li van realitzar les proves de precisió, amb resultats de 0,40 mg/l i 0,35 mg/l. El conductor també va quedar denunciat per incompliment de Decret d’estat d’alarma. 

A  més una persona denunciada per manca de vigència del permís de conduir i un conductor  ha estat denunciat per no haver obtingut el permís de conduir i no tenir l’assegurança obligatòria vigent i un altre per manca de l’assegurança.