Denunciades 14 persones per incomplir les restriccions establertes al Decret d’estat d’alarma

La Policia Municipal ha denunciat a 14 persones per no complir les restriccions establertes al Decret d’estat d’alarma al llarg del cap de setmana a la ciutat. En aquests casos, les persones denunciades no han pogut justificar els motius per trobar-se al carrer i no complir la instrucció vigent.

Abandona el ciclomotor després de tenir un accident 

Divendres, una dotació de la Policia Municipal va informar que el conductor d’un ciclomotor havia abandonat el vehicle a la carretera de Matadepera i intentava fugir a peu del lloc on acabava de tenir un accident. Els agents van realitzar un seguiment a peu del fugit i el van localitzar al passeig de Lluís Muncunill. Després de realitzar les gestions per identificar el vehicle, els agents van comprovar que no hi havia coincidència entre la matrícula i el bastidor, tot i que no constava cap requeriment per sostracció. Una altra dotació policial va acudir al domicili relacionat amb la matrícula del vehicle, però els inquilins no van poder facilitar dades per localitzar el propietari de la moto. El conductor del ciclomotor ha estat denunciat per no haver obtingut mai el permís de conduir i va quedat investigat com a presumpte autor de delicte de falsificació documental. El vehicle ha estat immobilitat.

Accident en cadena 

També el divendres des d’Eco-Equip es va comunicar que un vehicle de la flota s’havia vist implicat en un accident amb altres dos vehicles a la carretera N-150. Una dotació policial va acudir al lloc dels fets . La conductora d’un dels vehicles afectats va ser atesa per una ambulància del SEM i traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa amb lesions de caràcter lleu.

Accident entre un turisme i una motocicleta

Dissabte, el servei del 112 va informar d’un accident entre un turisme i una motocicleta a l’avinguda de Barcelona, amb el carrer de la Mare de Déu de la Llum. Una dotació de la Policia Municipal va acudir al lloc dels fets, on el conductor de la moto va ser atès per una ambulància del SEM i posteriorment va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.