Denunciades 24 persones per incompliment del Decret d’estat d’alarma

La Policia Municipal va denunciar ahir dilluns i durant aquesta passada matinada a un total de 24 persones per no complir el Decret d’estat d’alarma en diferents actuacions i per diferents motius. En aquests casos, les persones denunciades no van poder justificar el motiu per trobar-se al carrer i no complir la instrucció vigent.

Despreniments en una cornisa

A les 15 h d’ahir, un particular va informar la Policia Municipal que hi havia despreniments de la cornisa d’un edifici del carrer de Pau Claris, amb el carrer del Pantà. Els agents desplaçats al lloc van comunicar que es tractava d’una cornisa del quart pis, que estava a punt de caure a la via pública. Es va tallar la circulació fins a les 15.45 h que es va restablir. També es va donar avís a Eco-Equip per netejar les restes que havien quedat a la via pública.

Denunciat per tinença de substàncies estupefaents

Ahir, a les 16.12 h, una patrulla de la Policia Municipal que realitzava un control de pas al carrer de Galileu, amb la carretera de Martorell, va denunciar a un home per tinença de substàncies estupefaents, ja que portava 0,8 g d’haixix.