Denunciades 30 persones per incompliment del Decret d’Estat d’Alarma per la COVID-19

La Policia Municipal ha denunciat a 30 persones per incompliment de les mesures establertes al Reial Decret d’Estat d’Alarma en les actuacions desenvolupades ahir dimecres a la ciutat. Fins a 18 d’aquestes denúncies han estat per no poder justificar davant la Policia Municipal un motiu vàlid per trobar-se a la via pública, incomplint així la instrucció.

Denunciats per abocar mobles al carrer
Una patrulla va localitzar ahir a quatre persones, a les 20.13 h, al carrer de Marià Benlliure, que estaven traient i traslladant mobles pel carrer, sense cap mena de mesura de protecció, i amb la intenció d’abocar-los. Preguntats pels agents, van manifestar que estaven fent una mudança. Les quatre persones van ser denunciades per abocament de mobles al carrer i per no guardar les mesures de seguretat.
Al mateix carrer de Marià Benlliure, a les 20.23 h, una patrulla va denunciar a dues persones que feien gestions amb documentació en el maleter d’un vehicle.

Denunciat el conductor d’una furgoneta per abocar runa
La trucada d’un particular va informar ahir a la Policia Municipal, a les 11.25 h, que una furgoneta estava llençant runa al carrer d’Alacant. Una dotació policial va localitzar la furgoneta i a l’individu que estava abocant la runa, que va quedar denunciat.

Més denúncies per incompliment del Decret
A les 17.50 h, la trucada d’un particular va informar la Policia Municipal que hi havia dues persones a l’avinguda de Can Boada de Pi reunits des de feia una estona. Una dotació policial va acudir al lloc indicat, on va localitzar i denunciar als infractors per incompliment de les instruccions. A més, van quedar denunciades per consum i tinença de substàncies estupefaents.

Al carrer de Sant Cosme, a les 21.05 h, una patrulla de la Policia Municipal va observar a dues persones consumint begudes alcohòliques i menjant. Una vegada identificades pels agents, totes dues persones van denunciades, ja que es va comprovar que es trobaven lluny del seu domicili.

D’altra banda, al control de pas realitzat per la Policia Municipal a l’avinguda del Vallès, amb la carretera Rubí, entre les 8.05 h i les 11.05 h, es van aturar un total de 60 vehicles, amb el resultat d’una denúncia per incompliment d’instruccions del Decret d’Estat d’Alarma.