Denunciades 45 persones per incompliment del Decret d’estat d’alarma

La Policia Municipal ha denunciat a un total de 45 persones per no complir el Decret d’estat d’alarma en diferents actuacions i per diferents motius, al llarg del dia d’ahir i d’aquesta matinada. En aquests casos, les persones denunciades no van poder justificar el motiu per trobar-se al carrer i no complir la instrucció vigent.

A les 16.26 h, la trucada d’un ciutadà va informar que dues persones intentaven forçar la porta d’un habitatge al carrer de Marconi, mentre una altra, es trobava a la cantonada, amb un gos, amb el que semblava una actitud vigilant. Una dotació d’agents van acudir al lloc, on només van trobar a la persona amb el gos, que els va explicar que mentre passejava el gos havia vist com dos individus intentaven forçar la porta i en va facilitar la descripció. Els agents van realitzar una recerca per la zona i van localitzar dues persones, al carrer de Mallorca, que coincidien amb la descripció facilitada pels testimonis. Totes dues persones van ser identificades i en l’escorcoll es va intervenir un tornavís i diversos estris. També van ser denunciades per incompliment del Decret d’estat d’alarma.

Un conductor denunciat per pèrdua de vigència del permís i el seu acompanyat per tinença d’estupefaents

A les 21.27 hores d’ahir, una patrulla va denunciar a dues persones, al carrer del Duero, per trobar-se a l’interior d’un vehicle sense cap causa justificada, per incompliment del Decret. Quan van identificar el conductor, els agents van comprovar que aquest havia perdut la vigència del permís de conduir i tenia un curs de sensibilització pendent, motiu pel qual va quedar denunciat. L’acompanyant va ser denunciat per tinença de substàncies estupefaents, ja que portava 1,6 g de, presumptament, marihuana. El vehicle va quedar immobilitzat, ja que l’acompanyant no disposava del permís de conduir.