Denunciades 75 persones per incompliment del Decret d’estat d’alarma

La Policia Municipal ha denunciat a un total de 75 persones per no complir el Decret d’estat d’alarma al llarg del cap de setmana. D’aquestes, 19 persones han estat denunciades divendres, 32   dissabte,i les 24 restants diumenge. En aquests casos, les persones denunciades no han pogut justificar el motiu per trobar-se al carrer i no complir la instrucció vigent. 

Denunciat per conduir ebri i per portar substàncies estupefaents

Divendres una patrulla de la Policia Municipal va aturar un vehicle perquè havia comès una infracció de trànsit al carrer de Camprodon. Quan els agents van fer les comprovacions pertinents, van observar que al conductor li constava un delicte contra la seguretat del trànsit i una pèrdua de vigència del permís de conduir, que li havia estat retirat per manca de punts, i, a més, el vehicle no tenia l’assegurança obligatòria en vigor. Els agents van realitzar l’escorcoll tant de les persones com del vehicle, on van trobar una bossa amb 10 paperines de, presumptament, cocaïna, amb un pes total de 8,4 g, i 80 euros, fraccionats en bitllets de 20. La persona conductora va ser sotmesa a la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat de 0,29 mg/l en aire expirat. Finalment, va ser traslladada a les dependències policials per realitzar la prova de precisió, amb un resultat de 0,28 mg/l. 

Detenció d’una persona per atemptat contra els agents 

Diumenge, una dotació policial va aturar un vehicle per una infracció de trànsit al carrer d’Orà. El conductor va baixar del vehicle i es va dirigir al seu domicili, fent cas omís a les ordres dels agents. Els agents li van requerir la documentació per identificar-lo, però el conductor es va negar a facilitar les seves dades i va agredir a un dels agents. Es va procedir a la seva detenció per atemptat contra els agents de l’autoritat. 

Un altre  conductor  també ha estat denunciat per manca de l’assegurança obligatòria i per incompliment del Decret d’estat d’alarma.

Per altre banda una patrulla de la Policia Municipal ha denunciat un conductor per conduir ebri i per incompliment del Decret d’estat d’alarma. També ha tingut lloc un accident de trànsit amb una conductora èbria. 

Un ciclista ferit traslladat en helicòpter a l’Hospital de Terrassa 

Dissabte, una trucada del Servei del 112 va informar que un ciclista havia patit un accident en una zona no accessible en l’ambulància, al camí del Llac Petit des del camí de Can Bogunyà, a prop del Parc Audiovisual de Catalunya. Una dotació policial va acudir al lloc dels fets, on també va acudir una dotació de Bombers i un helicòpter del SEM, que va atendre al ciclista ferit i el va traslladar a l’Hospital de Terrassa. 

Un incendi en un garatge afecta tres edificis

Dissabte, un avís del servei del 112 i del Cos Nacional de Policia va informar la Policia Municipal d’un incendi en un garatge del carrer de Solsona, a l’alçada del carrer del Besòs. Dues patrulles de la Policia Municipal van assegurar el perímetre de la zona i es va evacuar els veïns i a la gent dels voltants.

Nou unitats de Bombers i una ambulància, van atendre al lloc dels fets a dues persones afectades per una crisi d’ansietat. A l’interior del pàrquing hi havia un total de 32 vehicles estacionats, resultant afectats tres d’ells, dos van quedar totalment calcinats i un tercer, només parcialment. 

Sembla que l’origen de l’incendi va ser una motocicleta, des d’on es va estendre a un turisme estacionat al seu costat. El foc també va afectar tots els baixants d’aigua del pàrquing, així com la xarxa de telecomunicacions de l’edifici. L’incendi va afectar un total de tres edificis, raó per la que es va informar als presidents dels tres edificis dels passos a seguir. Els veïns que havien estat evacuats van poder tornar als seus domicilis una vegada es va apagar el foc.