Denunciat el propietari d’un establiment per incomplir les restriccions per contenir la Covid-19

Una dotació de la Policia Municipal va denunciar diumenge a la tarda el responsable d’un establiment de restauració situat al carrer de Santa Cecília després de comprovar que en el seu interior hi havia 35 persones i no s’estaven respectant les mesures de distància i aforament per contenir la Covid-19. Els agents també van comprovar que 12 de les 35 persones que es trobaven a l’interior del local no presentaven el passaport Covid necessari per accedir-hi, quedant identificades.

La Policia Municipal recorda que les mesures per contenir la Covid-19 establertes el passat 24 de desembre segueixen vigents per tal de fer front a l’augment exponencial de casos positius de Covid-19 enregistrats.

D’entre aquestes mesures s’ha imposat un toc de queda nocturn d’1 a 6 hores per a aquelles localitats que tinguin una incidència acumulada en 7 dies superior als 250 casos per cada 100.000 habitants, com és el cas, a data d’avui, a Terrassa. També el tancament de l’oci nocturn i la necessitat de presentar, a partir dels 13 anys, el certificat Covid digital de la UE per accedir a zones interiors de restaurants gimnasos i residències de gent gran.

Desmantellada per cap d’any una festa il·legal on hi participaven 55 persones

Una dotació de la Policia Municipal, juntament amb Mossos d’Esquadra, va desmantellar la nit de cap d’any una festa il·legal en què hi participaven unes 55 persones. La intervenció va tenir lloc a la 1.31 h després que una patrulla de la Policia Municipal que estava fent vigilància preventiva per evitar festes i botellots va detectar diversos grups de persones que accedien a l’interior d’una nau del carrer de Venus.

Els agents van efectuar un dispositiu de control d’accés als dos extrems del carrer per evitar el pas de més personal a la nau i van accedir, juntament amb 6 dotacions de Mossos d’Esquadra al recinte, comprovant que hi havia 55 persones i que s’hi estava celebrant una festa amb grans equips de so. Durant la inspecció els agents van comprovar que s’havia d’efectuar pagament per accedir a la nau,
quedant denunciades les persones organitzadores i assistents.