Derrota ajustada dels Carboners en la seva visita al RC Mataró (27-24)

Els Carboners van perdre diumenge per 27 a 24 en el seu desplaçament al camp del RC Mataró, un rival que coneixen molt bé i que ja havien derrotat en la fase prèvia d’enguany. Malauradament pels interessos terrassencs, però, la tònica de les darreres setmanes es tornava a repetir.

En aquest cas, uns Carboners desapareguts durant tota la primera meitat no van poder aturar uns mataronins que havien sortit amb les piles molt més carregades. Només un assaig dels Carboners en la darrera acció del primer temps treia el 0 del caseller per situar el 22 a 5.

La segona part va començar amb els rols canviats, ja que el RC Mataró va acusar el gran desgast de la primera part i els Carboners, que no van abaixar els braços, van aconseguir imposar-se amb més facilitat en els contactes i aturar els atacs locals. Però com va succeir la jornada anterior, no van saber aprofitar una última possessió que els hagués donat la victòria.

Per la seva banda, el segon equip carboner aconseguia derrotar en un partit molt lluitat el Ripollès RC per 36-38, tornant-los així la moneda, ja que els ripollesos havien derrotat els Carboners en la fase prèvia de la present temporada. Les Carboneres/Martorell queien derrotades per 12-0 contra el combinat format per l’Hospitalet i l’INEF BCN.

[Font imatge: Eli Calbet]