Derrota dels RedSticks contra Argentina a la FIH Pro League (3-2)

La selecció espanyola masculina d’hoquei herba ha perdut per 3 a 2 contra Argentina a la setena jornada de la FIH Pro League, partit disputat aquesta matinada a l’Estadi Mundialista de Rosario.

Els de Fred Soyez han gaudit de bones ocasions per avançar-se en el primer quart, tot i que no ha estat fins el quart d’hora quan Quique González de Castejón, amb l’ajuda d’un defensa argentí, ha encertat per fer el 0 a 1. L’equip espanyol ha continuat controlant el partit i Ricardo Sánchez ha aprofitat una assistència de l’egarenc Pau Quemada per fer pujar el 0 a 2, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa els RedSticks han pogut sentenciar, però no ho ha fet. I a tres segons per al final del tercer quart Martís Paredes retallava distàncies i ficava de nou Argentina en el partit. La remuntada s’ha consumart en els últims quinze minuts. Lucas Toscani, en el minut 53, i un stroke transformat pel Maico Casella dos minuts més tad, han situat el 3 a 2.

Amb aquest partit, finalitza la primera volta de la FIH Pro League. L’equip d Soyez, que no tornarà a jugar fins el 10 d’abril, quan viatgi a Brussel·les per enfrontar-se a Bèlgica,  suma 8 punts a la classificació.