Derrotes de CN Terrassa i JET Odontomed en el seu debut a casa

Primeres derrotes per al CN Terrassa i la JET Odontomed a la Primera Catalana Femenina de bàsquet. Després de debutar amb victòria a domicili en la primera jornada, el conjunt dirigit per Vicente Gómez no es va poder estrenar amb triomf a casa. Derrota ajustada per 45 a 48 contra el CB Balaguer.

El mal percentatge en atac de les egarenques en els dos primers quarts va condicionar el desenvolupament del partit. El CN Terrassa només va fer cinc punts en el segon quart, que va permetre a les visitants arribar al descans amb dotze punts d’avantatge, 15 a 27.

Les locals es van endur els dos últims parcials, però no van ser suficients per sumar la victòria. Anna Vidal, amb 16 punts, i Maria Raich, amb 11, van tibar del carro en tasques ofensives, fins el punt d’empatar dos cops en el darrer quart. El Balaguer, però, va estar més encertat en els dos últims minuts.

Desenllaç fatal 

La JET Odontomed també va caure a Can Jofresa. Les de Pep Aijón no van poder encarrilar el segon triomf seguit en perdre amb el CBF Lleida per 62 a 69.

El partit va estar marcat per l’equilibri i les alternatives en el marcador. De fet les diferències no van sobrepassar els cinc punts en els tres primers quarts, arribant-se als últims deu minuts amb un ajustat 46 a 45.

Jet Lleida 3

La JE Terrassa va caure davant el Lleida

La igualtat es va mantenir a l’inici de l’últim quart, però l’encert de les lleidatanes en els tirs lliures va acabar decantant la balança. Judith Sauleda i Mireia Comas, amb 13 i 11 punts respectivament, van ser les màximes anotadores de les locals.

Derrotes masculines

En categoria masculina, derrota també per al representant local a la Copa Catalunya. El CN Terrassa va perdre per 59 a 46 a la pista del CB Artés i suma dues derrotes en dos partits.

En canvi el Bàsquet Sant Pere va aconseguir el primer triomf de la temporada en guanyar la UB Sant Adrià “B” per 67 a 64. Els de Xavi Camacho són setens al grup 4 de la Primera Catalana.