Derrotes dels dos equips sèniors “A” del CV Terrassa Teknopoint contra Valls d’Andorra i Alella

L’equip femení del CV Terrassa va caure al pavelló del Pla del Bon Aire per 2 sets a 3 contra el CV Valls d’Andorra. Mal partit del conjunt de Xavi Dobón, que va deixar escapar doncs l’oportunitat de sumar el segon triomf consecutiu a casa.

Les egarenques no van saber mantenir la constància del seu joc davant d’un rival que va anar de menys a més. Després de perdre el primer set (23-25), el CV Terrassa va guanyar els dos següents (25-22 i 25-21), però de nou una cadena d’errors en el quart (21-25) va acabar portant el partit al tie break. El Valls d’Andorra, més encertat tant en la recepció, el servei, com en la rematada, es va acabar emportant el triomf per 11 a 15.

Les egarenques, quartes al grup “A” de la 3a Catalana, visiten diumenge el cuer, l’Avinyó.

Derrota a Alella

Per la seva banda l’equip masculí del CV Terrassa Teknopoint va perdre per 3 sets a 1 contra l’Alella. Tot i la igualtat dels dos primers sets, els egarencs els van perdre per 25 a 20 i 25 a 22. En el tercer van remuntar, aprofitant les errades locals (23-25), però de nou el CV Terrassa es va desconnectar en el quart per acabar perdent per 25 a 20.

Els egarencs sumen la segona derrota i tanquen la classificació al grup “B” de la 1a Catalana. Dissabte reben el Blume Voleibol a Bonaire.