Derrotes dels dos equips sèniors del CV Terrassa Teknopoint

El CV Terrassa Teknopoint va perdre aquest passat cap de setmana en una nova jornada de la fase d’ascens. El conjunt masculí, que busca pujar a la Primera Divisió, ho va fer per 3 sets a 0 a la pista del líder, el Tarragona SPSP, que encara no ha perdut cap partit.

Només en el primer set els egarencs van oferir la seva millor versió (25-22), amb un joc consistent que va estar a punt de sorprendre al seu rival. Els dos següents sets van ser de clar domini local (25-13 i 25-14).  El CV Terrassa, que ocupa el sisè lloc, tancarà la primera volta d’aquesta fase d’ascens rebent a casa el Torre de Claramunt (dissabte, 20.00h).

Derrota del femení

Tampoc va tenir opcions l’equip femení, que dissabte perdia per 0 sets a 3 amb el CV Vilanova al pavelló del Pla del Bon Aire. El primer set va ser molt ajustat (20-25), però els errors locals van ser claus. El segon set va caure clarament del cantó visitant (18-25) i només en el tercer el CV Terrassa va posar contra les cordes a les vilanovines, gràcies al seu joc més convincent. Al final, però, tempteig de 22 a 25.

Dissabte el CV Terrassa femení, que ocupa la sisena posició en la fase d’ascens a la Segona Catalana, visita el Torre de Claramunt (diumenge, 10.45h).