Derrotes dels dos sèniors del CN Terrassa i de la JET Odontomed

Jornada negativa per als dos equips de bàsquet del CN Terrassa a la Copa Catalunya. El conjunt femení segueix últim sense conèixer la victòria, tot i que diumenge li va posar les coses difícils al líder, el CBF Cerdanyola, amb qui va perdre per 62 a 70.

Les jugadores de Jordi Sociats no van rendir defensivament al nivell d’altres partits i això va ser clau a l’hora d’aturar un rival que posseeix el millor atac del grup. Les visitants van treure profit del seu potencial en el joc interior, destacant els 22 punts d’Ana Alonso, i el seu encert inicial en el tir exterior.

Tot i així el CN Terrassa no va deixar que el Cerdanyola marxés en el marcador, arribant al descans amb un tempteig de 37 a 43. A la represa, però, les visitants van obrir un forat de 13 punts que, tot i els intents de les egarenques en el darrer parcial, va ser impossible d’eixugar.

Derrota a Reus

Tampoc va assolir el triomf l’equip masculí del CN Terrassa, en el seu desplaçament a la pista del Reus Ploms. Derrota per 52 a 46 en un partit molt equilibrat en la primera meitat. Van destacar les defenses per sobre dels atacs i al descans el desavantatge visitant era de només dos punts, 28 a 26.

Un parcial de 17 a 9 en el tercer quart, amb dotze punts del reusenc Alberto Claverías, va acabar amb qualsevol opció de victòria dels de Vicente Gómez, tot i els quinze punts anotats per Sergi Prat. El CN Terrassa és novè del grup 2 amb un balanç de tres triomfs i cinc derrotes.

Reus Ploms Vs Cn Terrassa Bàsquet Masc

L’equip masculí del CN Terrassa va caure a la pista del Reus Ploms

Primera Catalana

A la Primera Catalana Femenina, segona derrota de la temporada per a la JET Odontomed, en caure per 59 a 55 contra el CB Morell. Aquest entrebanc relega al conjunt de Jordi Sanjuán a la tercera posició, ja que fins ara coliderava la classificació amb el Samà Vilanova

Jet

El CB Morell va trencar la bona dinàmica de resultats de la JE Terrassa