Desallotgen una nau del carrer d’Apol·lo on es feien festes il·legals

La Policia Municipal, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, ha desallotjat aquest dimarts una nau situada al carrer d’Apol·lo on s’haurien organitzat festes il·legals en què s’aglomeraven moltes persones d’arreu de Catalunya.  Les convocatòries a aquests esdeveniments s’haurien fet a través de les xarxes socials. Segons la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares, la mesura respon a una sèrie d’infraccions, com el fet de tractar-se d’un immoble que no admet l’ús generalitzat com a habitatge, la manca de les instal·lacions de seguretat contra incendis i un ús de la nau indegut. Tot, amb l’agreujant de la situació d’emergència sanitària per la Covid-19. Les autoritats també han detectat que s’havia manipulat la instal·lació elèctrica, amb el risc per la integritat de les persones i dels béns de la zona que podria haver causat.

Durant l’operació els agents han identificat quatre persones que presumptament habitaven a l’immoble. Se’ls ha instat a desallotjar la nau i no han oposat resistència. Les persones que estaven a l’immoble han pogut retirar els seus béns personals, amb la supervisió d’efectius policials del desallotjament. Posteriorment, els agents han tancat l’edifici amb un cadenat i aquest dimecres s’han soldat les entrades a la nau.

Aquesta és la primera d’un seguit d’actuacions que l’Ajuntament ha iniciat per evitar les aglomeracions i la celebració de festes il·legals a la ciutat. Així es vol  a garantir la seguretat de la ciutadania i evitar  l’augment de contagis.