Desallotjat un immoble de disset habitatges ocupat per veïns incívics i conflictius

Els veïns de Sant Pere Nord viuran més tranquils a partir d’avui. Els Mossos d’Esquadra han desallotjat un edifici de disset habitatges al número 39 de la rambla de Francesc Macià. Portava més de sis anys ocupat per famílies amb comportaments incívics i desenes de robatoris i intimidacions.

A dos quarts de deu del matí ha arribat la comitiva judicial acompanyada d’un fort desplegament policial de deu furgons dels Mossos d’Esquadra i un vehicle de suport mèdic. La Policia Municipal ha tallat el trànsit de la Rambla de Francesc Macià entre la plaça de l’Aigua i el carrer Consell de Cent en els dos sentits.

Tot i l’espectacularitat del dispositiu el desallotjament ha estat tranquil, sense cap oposició dels ocupants. I és que en els disset habitatges que té l’immoble ja només hi quedaven dues famílies, que s’han endut algunes pertinences.

Fa un mes i mig ja es va intentar desallotjar el bloc però el desplegament policial va ser escàs i l’intent va quedar frustrat. En aquestes setmanes, i alertades que aquest primer de juny el desnonament aniria de debò, les famílies ocupants han anat deixant l’immoble, moltes aquest mateix dimarts.