Desarticulada una organització de narcotraficants que guardava la droga a Terrassa

La Policia Nacional ha desarticulat una organització dedicada al tràfic de droga i s’ha incautat de 745 quilos de cocaïna. En l’operació s’han detingut nou persones que adquirien la substància estupefaent a Barcelona i la traslladaven a bord de vehicles manipulats a Madrid on disposaven de diversos domicilis, dos d’ells utilitzats com a laboratoris per al tall i adulteració de la droga.

Part de l’estupefaent va ser localitzat al port de Lisboa i viatjava amagat en pinyes, prèviament buidades i farcides de cilindres de cocaïna recoberts amb cera groguenca, que formaven part de carregaments de fruita procedents de Sud-amèrica.

S’han fet sis registres en què s’han intervingut dues premses hidràuliques, bàscules de precisió, 3 envasadores, més de 400.000 euros en efectiu i documentació relacionada amb la il•lícita activitat.

Es dona la circumstància que els integrants de l’organització adquirien la cocaïna i l’emmagatzemaven en un habitatge de seguretat a Terrassa, on estava per un breu període de temps fins que era transportada als laboratoris de l’organització.