Descartat el control telemàtic del pederasta reincident de Sant Vicenç de Castellet

L’Audiència de Barcelona ha rebutjat controlar amb una polsera telemàtica el pederasta reincident de Sant Vicenç de Castellet Carles Sallés, que el 25 de novembre passat va sortir de presó després de complir condemna, sense les mesures de llibertat vigilada que se li van imposar en sentència. Així ho publica aquest dimarts el diari El País.

El rotatiu explica que, segons han informat a Efe fonts judicials, la secció novena de l’Audiència ha desestimat la petició de la Fiscalia de controlar telemàticament el pederasta, una mesura que va plantejar donat el seu “alt risc de reincidència”, ja que el mes d’agost passat va ser detingut acusat de tornar a abusar de diverses nenes, mentre estava en llibertat condicional.

L’article de El País relata que la sala sí que ha acceptat la petició de la Fiscalia i l’acusació particular d’obligar el condemnat a seguir un curs de reeducació sobre violències sexuals i comparèixer periòdicament davant l’autoritat judicial, a més de prohibir-lo acostar-se a llocs freqüentats per menors d’edat. El pederasta tampoc no podrà acudir en els propers cinc anys als municipis de Terrassa i Matadepera, on resideixen les víctimes dels abusos pels quals va ser condemnat el 2016.