Desena derrota de l’Sferic a l’OK Lliga Femenina en caure 4 a 3 amb el CP Voltregà

L’Sferic va sumar la desena derrota a l’OK Lliga Femenina. Les egarenques van perdre dissabte per 4 a 3 amb el CP Voltregà, un dels equips més forts, tot i que van estar a punt d’empatar. Aina Arxe, a quatre minuts per al descans, va poder superar una desafortunada Noelia de la Peña. Fins a aquell moment, la defensa de l’Sferic no va mostrar cap fissura, però tampoc les terrassenques van inquietar en atac.

La derrota es va consumir en el segon temps. L’Sferic es va descentrar i en dos minuts va encaixar dos gols. Anna Romero va aprofitar un refús davant la passivitat defensiva de les visitants per fer pujar el 2 a 0. I Berta Tarrida, de falta directa, va aconseguir el tercer per al Voltregà. Cristina Barceló va posar encara el partit més coll amunt per a les egarenques amb el 4 a 0.

Però quan semblava que estava tot decidit, l’Sferic va aprofitar la relaxació de les locals per ficar-se en el partit. Maria Igualada i Iolanda Font, en poc més de dos minuts, van donar emoció i la mateixa Font va fer de falta directa el 4 a 3, sense opció però per rescatar com a mínim un punt. L’Sferic tanca l’any últim amb 0 punts. Si no canvien les coses al 2018, difícilment podrà mantenir la categoria.