Desestimada la petició d’impugnació del partit contra el FC Andorra presentada pel Terrassa FC

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha desestimat la denúncia presentada pel Terrassa FC en què demanava la impugnació del partit corresponent a la Copa Catalunya entre el FC Andorra i el club egarenc. Segons el Comitè, el FC Andorra complia amb els requisits d’alineació d’un mínim d’onze jugadors amb llicencia activa, i un màxim de quatre jugadors sense llicència activa, com s’estableix al punt sis de la normativa reguladora de la Copa Catalunya.

Recordem que en l’escrit d’al·legacions presentat dimecres, el Terrassa FC denunciava que l’equip andorrà hauria alineat sis jugadors sense llicència federativa. Un cop comprovada la documentació, el Comitè constata que van ser només tres, i no pas sis, els jugadors de l’equip que entrena l’exblaugrana Gabri que efectivament no constaven inscrits en la data del partit: Francisco Martos, Diego Huesca i Izam Fernández. Pel que fa als altres jugadors que denunciava el Terrassa, Joan Cervós, Iker Goujon i Ricard Fernández, el Comitè afirma que sí disposaven de llicència activa a favor del FC Andorra, en concret a favor del seu equip B, amb anterioritat al partit. El Comitè, per tant, conclou que el FC Andorra sí complia el requisit d’alineació d’un màxim de quatre jugadors sense llicència activa.

El Terrassa FC va perdre per 2 gols a 1 contra l’equip andorrà el partit disputat dimarts 6 d’agost al Camp d’Esports Prada de Moles. La derrota va deixar els de Xevi Molist fora de la Copa Catalunya en la primera eliminatòria.