Desmantellada una festa amb 37 persones a l’interior d’un bar d’Ègara

La Policia Municipal va desmantellar diumenge de matinada una festa a l’interior d’un bar situat al carrer de Huelva, al barri de Les Arenes. Quan els agents van accedir a l’interior de l’establiment, hi van localitzar un total de 37 persones, les quals van ser denunciades per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19.

El mateix diumenge, a quarts de sis de la matinada, la Policia Municipal va intervenir en una altra festa en un bar del carrer de Granada, després de rebre la trucada d’un veí queixant-se pel soroll. Quan els agents van accedir al local hi van trobar a un total de 14 persones, que van quedar denunciades per incompliment de les restriccions en matèria de salut pública.

Al llarg del cap de setmana, la Policia Municipal ha interposat un total de 73 denúncies per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19. A banda de les 51 anteriorment esmentades, la Policia Municipal va interposar diumenge dues multes a persones que no duien la mascareta posada, i tres més per incompliment del toc de queda.

Pel que fa a dissabte, es va interposar una multa per no dur la mascareta posada; set més per incompliment del toc de queda, cinc de les quals van ser a un grup de persones que es trobaven, a les 22.13 h, al carrer del camí de la Senyora, i pertorbaven el descans del veïnat; i una a un establiment del carrer de Mossèn Àngel Rodamilans, per incomplir l’aforament permès.

Una persona ferida en una col·lisió entre dos vehicles

El 112 va informar divendres, a les 13.22 h, d’un accident amb dos vehicles implicatsca la carretera de Castellar, a l’altura del carrer de Mura. Una dotació de la PoliciacMunicipal va comprovar que una persona havia resultat ferida i que els vehicles ocupaven la via. Una ambulància va traslladar la persona ferida a l’Hospital de Terrassa.

Denunciada la usuària d’un patinet per conduir en estat ebri

La trucada d’una particular va informar divendres a la tarda de la caiguda d’una dona usuària d’un patinet quan circulava per l’avinguda del Vallès, a l’altura de la plaça de Dolors Aleu, a la que, amb l’ajut d’una altra persona, havien pogut retenir al lloc en observar que es podia trobar sota els efectes de l’alcohol.

Al lloc va acudirc una dotació de la Policia Municipal, que va realitzar la prova d’alcoholèmia a la cconductora del patinet, que va donar un resultat positiu de 0,49 mg/l, fet pel qual es va immobilitzar el Vehicle de Mobilitat Personal i se li va interposar denúncia per conduir sota els efectes de l’alcohol.