Desmantellada una plantació amb 780 plantes de marihuana en una casa de Rellinars

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van fer el 23 d’agost un dispositiu d’entrada i registre a una casa de la localitat de Rellinars. L’operació va permetre tancar un punt de cultiu de droga.

La investigació es va iniciar a mitjan mes d’agost arran que els agents detectessin la possibilitat que en una casa de l’avinguda del Solei, a Rellinars, es podria estar cultivant marihuana de manera il·legal. Les gestions d’investigació posteriors van permetre confirmar aquests extrems, de fet els agents sospitaven que la plantació es trobava al soterrani de l’habitatge, una casa de quatre plantes.

La investigació va culminar la tarda del dijous 23 d’agost amb una entrada i registre a l’habitatge en què es van localitzar i intervenir un total de 780 plantes de marihuana, així com 40 llums d’alta potència i 12 transformadors al soterrani i al garatge del domicili.

La parella que vivia a la casa i que eren els responsables de la plantació són ara investigats per un delicte contra la salut pública en la seva vessant del tràfic, així com un altre de defraudació de fluïd elèctric, ja que tècnics de la companyia d’electricitat va fer una inspecció a la instal·lació elèctrica que confirmava que havia estat manipulada.

Els denunciats es troben en llibertat amb càrrecs a l’espera que l’autoritat judicial els citi per al judici corresponent.