Desmantellat un punt de venda de drogues al barri de Can Palet

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres passat, un home de 55 anys i una dona de 47, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Terrassa per un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar a l’entorn d’un domicili que presumptament s’havia convertit en un punt de distribució de substàncies estupefaents. En aquest sentit, els agents van comprovar que diverses persones entraven en aquest immoble, s’hi estaven molt poca estona i, quan sortien, duien a sobre petites quantitats de cocaïna per consum propi.

Amb tota la informació recollida, divendres es va portar a terme una operació per desmantellar el punt de venda de droga i detenir els seus responsables.

Durant l’entrada i escorcoll del pis, autoritzada pel jutjat núm. 4 de Terrassa, es va localitzar 4.950 grams de haixix, 308.30 grams de marihuana, 30 grams de cocaïna preparada en paperines i 14 pastilles d’èxtasi. A més, també hi havia dues armes simulades i una credencial de la Guardia Civil falsa.

La parella va passar a disposició judicial dissabte  i l’home va ingressar a presó mentre que la dona va quedar en llibertat amb càrrecs.