Desmantellat un punt de venda de drogues al barri Grup 25 de setembre a Rubí

Agents dels Mossos d’Esquadra del grup de FURES de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Rubí van detenir el passat divendres 2 de juny un home de 39 anys, nacionalitat marroquina i veí de Rubí per un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar quan els FURES van relacionar aquest home, a qui havien aturat diverses vegades amb haixix a sobre, amb la venda al detall de haixix. Un cop identificat al presumpte traficant, el agents van organitzar un dispositiu de seguiment i van comprovar que el traficant es movia sempre pel barri Grup vint-i-cinc de setembre de Rubí. A més, van aconseguir localitzar compradors que duien haixix a sobre per consum propi després de trobar-se durant un breu moment amb el detingut.

Amb tota la informació recollida gràcies al dispositiu i amb l’autorització del jutjat núm. 5 de Rubí, el 2 de juny es va portar a terme un operatiu per desmantellar el punt de venda de droga i detenir el seu responsable. Durant l’entrada i escorcoll del pis, es van localitzar 5.500 grams de haixix, 27.840 euros en metàl·lic i diversos estris com una balança de precisió, embolcalls de plàstic, etc.

El desmantellament d’aquest punt de venda de droga ha permès restablir la normalitat en el barri. L’home va passar a disposició judicial el 4 de juny va ingressar a presó per aquests fets.