Detenen dos homes a Terrassa que sostreien cable de les vies de tren

Agents dels Mossos d’Esquadra de Terrassa van detenir, el 5 de novembre, dos homes de 31 i 42 anys com a presumptes autors d’un delicte de furt .

 Pels volts de les 13:30 h els agents van veure, a la cruïlla dels carrers Pablo Iglesias i Ronda Ponent, un vehicle estacionat sense els seients posteriors que tenia gran quantitat de cable de coure a l’interior. Portaven el cablejat de comunicacions instal·lat a les arquetes de les infraestructures ferroviàries.

 En una primera recerca, els agents van localitzar a les vies del tren dues persones que portaven a les mans un tros de cable i restes de ferralla. Un d’aquests dos homes era el propietari del vehicle, en el qual hi havia 53 trossos de cable d’1,5 metres de llargada.

 Al lateral de les vies del tren van localitzar diversos feixos de cable tallat i preparat per a carregar, així com un tram de cable d’uns 300 metres de llargada.

 Els dos homes van quedar detinguts.  

La sostracció del cablejat de les vies de tren provoca talls, afectacions a les comunicacions dels trens i els semàfors, amb els corresponents retards que això comporta.

[Foto:  Mossos d’Esquadra]