Detenen un home a Terrassa per tres robatoris amb violència i intimidació a la via pública

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de Terrassa van detenir la matinada del passat 6 de juny un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Terrassa, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació.

Els fets es van iniciar el dia 5 de juny quan els agents, que acomplien tasques de prevenció a Terrassa, van ser requerits pels vigilants de seguretat a l’estació de Renfe, ja que hi havia un jove sospitós d’haver robat objectes dins del vagó.

Quan van arribar al lloc dels fets, van identificar-lo i van comprovar que duia dos telèfons mòbils de dubtosa procedència. Els agents van comissar preventivament els dos aparells per tal de fer comprovacions, ja que en aquell moment no constaven com a sostrets.

Pocs minuts després, un ciutadà va informar als agents que un jove se li havia apropat per l’esquena i li havia arrencat la cadena d’or que duia al coll. La víctima i uns amics seus van perseguir al lladre i van aconseguir recuperar la cadena. La descripció que van facilitar de l’autor corresponia a la del jove que els agents havien aturat uns minuts abans al tren.

La matinada de l’endemà, els agents van aconseguir localitzar i detenir el lladre, a l’altura del carrer Extremadura de Terrassa.

Finalment, els agents van esbrinar que els dos mòbils que li van intervenir al detingut, havien estat sostrets poques hores abans, un d’ells a l’estació de tren de Barberà del Vallès.

El detingut va passar ahir a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Terrassa que va decretar llibertat amb càrrecs.